Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  September är den bästa klädmånaden!

  13 september 2017

  Det är ganska många som brukar sucka och stöna över hösten och den ”svåra” månaden september . Men ärligt talat, jag fattar faktiskt inte grejen. Vadå svårt? Äntligen är tiden kommen för det klädda modet som du kan styla både öppet och knäppt – allt efter väder. 

  Annons

  Visst kan det vara lite problematiskt klädmässigt med den krispiga och klara morgonluften som senare förbyts till rena rama högsommarvärmen  ett par timmar senare. Men ofta är det ju bara att ta av sig jackan, eller hur?

  Jag älskar just det där att man kan börja använda ”riktiga” kläder igen och man slipper frysa. September är verkligen den perfekta klädmånaden. På min Instagram skrev jag igår:

  ”Älskade september! Ännu är det tid för solglasögonenoch det är lagom krispigt för att bära höstkappan uppknäppt. Vilken är din favoritmånad?”

  Så vad skulle du säga – vilken är din favoritmånad när det gäller kläder? 

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar