I samarbete med APPRL

Shoppa looken: grå stickad tröja och vit skjorta


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Förra veckans bild på min Insta fick så många likes att jag liksom anade att ni är några stycken som gillar den avslappnade looken med grå tröja och vit skjorta från Softgoat. Allt stylat lite sådär nonchalant som många gånger är så svårt. Bilden är sedan tidigare säsong men du hittar en samma fina tröja från Softgoat näven om den kanske har lite annan grå nyans.

Senare i vår har jag förvisso med en supersnygg och mycket prisvärd grå tröja i ett av modejobben för MåBra men om du inte kan hålla dig så ska du definitivt kika på de här fyra tröjorna och två blusarna.

Lite olika prisklasser och kvaliteter. Kika in och jämför vad som passar dig och din livsstil bäst. För några av er är det smartare att satsa på en av de dyrare tröjorna och den billigare blusen, för andra tvärtom. Sen finns det ju kombon ”dyr-dyr” eller ”billig-billig”. Tänk kostnad per användning så brukar det bli bra om du är osäker på alternativen.

Tröjan från Malene Birger är en absolut klassiker och den med högst prislapp, sen kommer tröjan från Filippa K strax under i pris. Om du klickar in och tittar noga så kan du se skillnad vid halsen, de har lite olika storlek.

Tröjan från Vila är billigast och lite annorlunda i stilen än ovanstående två. Den har mer av en stor polokrage men visst kan du ha skjorta under en sådan. Inga problem! Gillar du inte kragen så är tröjan från Glamorous ett bra alternativ.

Två skjortor i olika prisklasser. En klassisk skjorta från Gant i oxfordmodell för 1000-lappen eller en billigare men lika klassisk skjorta från Only för under 300 kronor.

Samtliga länkar är affiliatelänkar.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera


 


Laddar