Annonssamarbete

Shoppa min outfit


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Det är bråda dagar med modeplåtningar nu och det är modejobben till sommartidningar som görs just nu. I lördags plåtade vi ett jobb som ni kunde följa via Instastories. Jag fick jättemycket beröm för min egen outfit när jag la upp bilden med fotografens tips hur man blir bra på bild. Tröjan är i kashmir och en riktig favorit från Klingel, du hittar den HÄR. Byxorna är från märket Selected Femme och jag köpte dem på Slättarps Gård. Du hittar samma sorts byxa från samma märke men med knappar om du klickar HÄR.

Idag blir det också fullt ös men nu på hemmaplan. Vi ska plåta ännu mer  sommarmode och hela modeteamet för Året Runt med modell samlas hemma hos mig (kan inte lämna Beyoncé ensam hemma). Men inte nog med det, vi har också ett helt målarteam hemma. Dotterns gamla rum ska bli vårt nya sovrum. Jag räknar med att bjuda på lite glimtar på Instastories så häng på om du är nyfiken på det kreativa kaoset. För att inte tala om hur det utvecklar sig med vädret. Med dimma och 4 grader så känns sommarvärmen långt borta.

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar


 


Laddar