MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]


  I samarbete med APPRL

  Shoppa nytt till basgarderoben i höst

  1 september 2017

  Här kommer lite tips på shopping för dig som vill kopiera den snygga stilen från igår:

  Jeansen från Acne Studios igår i deras Blue Art kollektion, heter Climb och har stretch i sig. Jag gillar extra mycket hur de sitter lite högre i midjan.

  Tröjan från Gina Tricot för 299 kr kanske någon tycker att det var i billigaste laget för ett basplagg. Eller? Jag brukar bunkra upp med den här typen av tröjor. Superbra att ha några stycken som snurrar under en säsong.

  Kappan från Soaked in Luxury är visserligen inte enfärgad utan kritstrecksrandig men jag valde den för att den just nu är på rea under 1000-lappen. Är man inte av den mönstrade sorten så behöver faktiskt inte en randig kappa vara så tokig i alla fall…

  Skorna från Ganni är några riktiga godbitar så missa inte att spana i dem även om du inte kan gå i klackar och än mindre skulle köpa dem. Klackhöjden och formen på klacken är lite extra inne just nu.

  Samtliga länkar i detta inlägg är affiliatelänkar.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar