Annons
Annons

Ska du springa Tjejmilen?


Här står jag på väg till mitt första och hittills enda löplopp, Lidingöloppet. Nu vill jag prova ett annat lopp och klurar på om du som läser vill springa Tjejmilen tillsammans med mig och resten av MåBra-laget.

Här står jag på väg till mitt första och hittills enda löplopp, Lidingöloppet. Nu vill jag prova ett annat lopp och klurar på om du som läser vill springa Tjejmilen tillsammans med mig och resten av MåBra-laget.

Till dig som läser min blogg! Funderar du också på att springa Tjejmilen med MåBra-laget den 3 september i Stockholm? Jag känner mig nämligen lite sugen att att ställa mig på startlinjen och det vore ju kul om du som läser den här bloggen också var med.

Annons

Som extra bonus blir man peppad av båda kompisarna från MåBra-kvällarna, Mia Törnblom och Leila Söderholm.

Ja, vad säger ni? Ska vi dra ihop ett ”gäng i gänget” som springer i prat-tempo? Kram Katarina

Ps. När jag springer milen och pratar (hela meningar) så gör jag det på ungefär 1 timme och 12-15 minuter. Jag blir varm och svettig men kan som sagt säga mer än bara ja och nej. 

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons


Laddar