Annons
Annons

Skicka din fråga och få svar i tidningen


Skicka din stilfråga och få svar av stilexperten Katarina Althin i tidningen MåBra

Skicka din stilfråga och få svar av stilexperten Katarina Althin i tidningen MåBra.

Har du en fråga om stil, behöver du lite ny inspiration eller vill du veta de bästa tipsen för din kroppsform – då ska du inte missa  min sida ”Katarinas stilakut” i tidningen Måbra.

Just nu behöver vi fylla frågebatteriet inför kommande vår och sommarnummer. Student och bröllopstider närmar sig, kanske har du en klänningsfråga? Eller kanske du undrar över vilken sorts bikini som passar din figur?

Annons

För mig är det superviktigt att inte bara tipsa om senaste trenden eller coolaste modet. Jag vill ge ärliga och bra råd som fungerar i verkligheten. Som till exempel att det är smart att välja ett mjukare material om du är kurvig och söker en klänning.

Jag har svarat på läsarnas stilfrågor i många år nu. Först var det i Göteborgs-Posten varje söndag och nu är det i MåBra varje månad. Jag har svarat på frågor om putmagar och puffärmar, bröllopskläder och vardagsstil.

Jag tror att det ännu obesvarade stilfrågor ute i landet och jag svarar gärna på din så skicka in din fråga! Varma kramar Katarina

Vill du ställa en fråga till ”Katarinas stilakut” i tidningen MåBra ska du skicka den till redaktören Anki på adress: [email protected]

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar