I samarbete med APPRL

Skippa svart och börja bära kläder med färg


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Att som svartklädd börja klä sig i färg är lite samma sak som att börja med ett nytt språk. Det är lite motigt till först men när man väl har tagit sig över den första blygseln så är det inte så svårt.

Om du vill våga lite mer färg så måste du börja med att titta på kläder med färg. Och då menar jag faktiskt att du tittar ordentligt. För jag märker ofta när jag är ute med mina personal shopping kunder hur blicken liksom glider iväg…

Här är en samling kläder som alla är mycket djärva om man har fastnat i svarta klädträsket:

För en del är det lättare att ta klivet från nattsvart till färgglatt med en klänning. Jo det är sant. ”Ska jag så kan jag lika väl göra det med en klänning när jag väl är igång”, tänker många. Ett enfärgat fodral med bra passform som den här klänningen från Fransa för 450 kr kan vara ett bra alternativ.

Vanliga vardagströjor i stickat är en annan väg att gå. Här är två stickade tröjor som skiljer sig åt en smula. Den här V-ringade tröjan från Gant är på rea och är ju ett ganska bra köp eftersom den är klassisk i modellen och färgen funkar året om. Den här vinröda rundhalsade tröjan från Tiger är mer moderiktigt just nu.

Sedan kan alltid vara lite extra färgsprakande på fest. Inget känns så lyxigt som sammet och speciellt inte den här årstiden. Det som är kul med den brända roströda tröjan från Stylein är att den är extra snygg till mörkblå jeans. Så du får en lite ledigare men ändå riktigt festlig stil i den.

Är du inte av den blyga av den blyga sorten utan kan tänka dig att synas men ändå har fastnat i det svarta så ska du verkligen prova säsongens hetaste kombo nämligen pyjamaslooken. Den här mönstrade kimonon från Gina Tricot ligger på strax under 400 kronor.

Och kom ihåg, du kan alltid vara helsvart men tillsätta en färgklick med hjälp av dina accessoarer och då kan du antingen välja lite billigare väskor eller satsa en större slant på exempelvis ett par skor. Väskan från Ur & Penn kostar 149 kr och skorna från Nike kostar 699 kronor.

Inlägget innehåller är affiliatelänkar.

Dela
Tweeta
Maila
3 kommentarer


 


Laddar