Annons
Annons

Skönhet: 3 vanliga misstag du gör på vintern


Undvik de vanliga skönhetsfällorna på vintern och se fräsch ut ända fram till våren!

Känner du dig trist och glåmig på vintern? Sättet som du tar hand om dig själv och din hy bör skilja sig mellan sommar och vinter. Ett vanligt misstag är nämligen att fortsätta med samma skönhetsrutin året runt. Samma sak gäller för makeup – sommarens produkter passar inte alltid på vintern. För att lyckas hålla dig fräsch och fin i väntan på våren ska du speciellt se upp med följande:

Annons

Foundation och puder! På vintern är vi blekare i hyn än på sommaren och därför ska du byta ut din foundation och ditt puder mellan säsongerna. Fortsätter du med sommarpudret i hopp om lite extra färg ska du tänka om. Det ser nämligen bara konstigt ut!

Hårinpackningar! Håret behöver extra boost i form av inpackningar året om. Att anta att håret behöver en extra dos av inpackningar bara för att det är vinter och kallt ute är en vanlig missuppfattning. Går du ”bananas” med inpackningar kan håret istället bli livlöst och platt.

Lackade tånaglar! När temperaturen sjunker och sockarna åker på är det lätt att strunta i nagellacket på tårna. Gör inte det! Ta bort gammal nagellack för om du låter det sitta kvar kan du få gula och missfärgade naglar.

Källa: Oprah.com

Mer intressant läsning:

Så här länge håller ditt smink!

Tre knep som gör du snygg och fräsch i vinter!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar