Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: al[email protected]

  Annons

  Skönhetsutmaning: Klädkaos men snygga naglar!

  27 maj 2017

  Den här fina bilden tog min vännina Jannice i måndags när vi hade möte. Notera ingefärsdrink istället för kaffe!

  Vilken härlig vecka med skönhetsutmaningen – jag fick verkligen energi och boost av att veta att ni var med mig! Så här gick det för mig:

  Naglarna är fixade både på händer och fötter. Check! Jag har druckit gröna drinkar så det stått härliga till. Go’ känsla att skippa kaffet men jag känner att min juicerepertoar måste utvidgas. Någon som har ett bra recept med 50/50 grönsaker och frukt att tipsa om?

  Annons

  När det gäller garderoben… ve och fasa men här måste jag pudla. Sommarkläderna är framme men det är vinterkläderna också. Jag har alltså kommit halvvägs och har lite kvar om vi säger så. Men, inga ”hard feelings” eller dåliga samveten – jag bara gör det, sen är det klart. Punkt.

  Hur har det gått för dig? Berätta! Imorgon är det dags för mina nya tankar för veckan – välkommen att kika in och haka på då.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  4 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar