Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Skönhetsutmaning: mindre kaffe och mer cykel

  18 juni 2017

  Jag har faktiskt funderat ganska mycket på vad jag ska ta tag i den kommande veckan i ”du är vad du äter och gör”-skönhetsutmaningen. Det känns nämligen ganska bra i både kropp och knopp tycker jag. Men, jag har kommit fram till följande:

  Annons

  Mat: Den här veckan ska jag verkligen ta mig tid att laga två goda och färgglada sallader som jag inte gjort förut. Jag blev inspirerad av bloggläsaren Anki som hade salladsvecka förra veckan. Nu är det min tur!

  Kaffe: Vanligtvis dricker jag två till tre koppar kaffe om dagen. Alltid med en skvätt mjölk. Förra veckan hade jag modefotograferingar och jag hinkade i mig kaffe vilket jag liksom fortsatte med. Så, denna veckan ska jag tillbaka till min vanliga kaffedos.

  Cykeln: Jag kikar på hojen där den hänger där i garaget men jag har inte kommit mig för att pumpa däcken och ge mig ut. Ska se om jag inte kan locka med mig maken på en sväng. För bara två, tre år sedan hade jag ju redan cyklat över flera hundra kilometer vid samma tidpunkt.

  Din tur – vad ska du hitta på i veckan?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar