Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Skönhetsutmaningen: Boost för kropp och själ!

  21 maj 2017

  Skönhetsrutiner i all ära, de är inga substitut för en bättre självkänsla men mår vi bra på utsidan mår vi ofta lite bättre på insidan. Därför gör jag en skönhetsutmaning just nu!

  Om du frågar mig när jag känner mig som finast och snyggat på året så skulle jag svara ”någongång på sensommaren”. Minst snygg känner jag mig på försommaren. Jag tycker ofta att min hy är lite trött efter vintern och solblekta slingor passar inte riktigt ihop med det där bleka fejset vänder näsan mot solen så fort den behagar titta fram.

  Annons

  Så jag tänkte kickstarta min egen lilla ”du är vad du äter och gör”-skönhetsutmaning för att boosta kropp och knopp inför midsommar. Den första veckan tänker jag fokusera på följande:

  Fixa: naglarna lite mer noggrant än jag brukar…

  Byta ut: eftermiddagskaffet till en grön drink minst 3 ggr.

  Göra: ett rens i garderoben och plocka fram vårkläderna.

  Det vore så klart kul om du ville haka på. Antingen följer du min lista eller så sätter du egna punkter – på den nivå där du känner att det blir kul och inspirerande för dig. Berätta gärna i kommentarsfältet om vad du kommer att fixa, byta ut och göra. Tror att det blir skoj om vi är några stycken som kan inspirera varandra till nya vanor, eller hur?!

  Recept ”Gröna drinken”

  Mixa följande till en slät drink:

  En handfull fryst hackad spenat

  1 dl vatten

  1 pressad apelsin

  1 banan

  2 stjälkar selleri

  Dela
  Tweeta
  Maila
  12 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar