Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Skönhetsutmaningen: helgad vare vilan

  10 juni 2017

  Vad sägs om min snabba ”sprint-frilla”? Lite spray på den och jag hade varit klar för ett avsnitt av Dallas eller Dynastin. 🙂

  Tredje veckan på ”du är vad du äter och gör”-skönhetsutamaningen. Jag har lagt till nya vanor och det känns helt ärligt som att det inte är så svårt nu när vi är några stycken. Jag vet iallafall att jag bet ihop inför veckans löptur. Hade ni inte varit på bloggen vet i tusan om det hade sprungits en endaste meter…

  Annons

  Men motionen avklarades och jag har rört på mig precis som jag har lovat. Det blev kanske inte så långa turer mellan regn- och åskskurar men de blev av och det är ju alltid den bästa sortens motion, eller hur?

  Har ringt till skönhetssalongen där jag brukar göra ansiktsbehandling men under en veckas tid och otaliga försök så har jag bara kommit till telefonsvararen. Jag har lämnat meddelande men ingen ringer tillbaka. Trist!

  Fast jag har sovit lite dåligt. Vaknade av att jag trodde jag hade fått fästingar i håret…

  Jag har unnat mig mycket horisontell tid med mina böcker. Maken har varit bortrest sen vi kom hem från Norrland vilket resulterade i att jag flyttade till bäddsoffan på bottenvåningen och inviterade Beyoncé att dela säng. Hehe… Vilotiden har aldrig känts lika viktig som just dessa dagar.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar