Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Skönhetsutmaningen: klipp, styrka och rens

  11 juni 2017

  Tiden går och det känns att vi har kommit långt med ”du är vad du äter och gör”-skönhetsutmaningen. Medan en del saker är lätta så är andra lite svårare. Du har väl inte tappat suget? Den här veckan ska jag fokusera på följande:

  Annons

  Fixa: Boka in en klipptid hos min frisör för nu är det är hög tid. Håret kan verkligen förbrylla. Första dagarna efter klippning känns det alltid för kort men sen går det en vecka och då känns det till och med lite för långt. Den tredje fasen känns alltid perfekt och då är känslan med håret verkligen wow! Men så plötsligt, över en natt blir det ”katastroflångt” och alldeles hopplöst. Där är jag nu. Känner du igen dig?

  Motion: Styrketräna hemma. Inga svåra grejor men en liten planka här och några knäböj där och så vidare. Ska kolla igenom mina gamla träningsprogram på lite övningar. Sätter ribban på cirka 15 minuters träning 4 kvällar den här kommande veckan.

  Sen har jag mitt träningsprogram för den kommande halvmaran men de övningar tar jag inte upp här. Tänker att jag berättar det separat ifall någon är intresserad. 

  Göra: Rensa badrumsskåpet och lådorna med alla burkar, krämer och annat. Slänga sådan som är gammalt och sådant som jag inte använder. Nu vill jag ha ordning och reda bland grejorna där. Känns som att jag de senaste månaderna bara har fyllt på och stuvat in.

  Nu är det din tur – vad ska du satsa på i veckan?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  5 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar