Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Skönhetsutmaningen: mycke’ pizza lite löpning

  3 juni 2017

  Huslig som bara den. Bakade tortillabröd som jag senare använde som pizzabotten.

  Andra veckan med skönhetsutmaningen har passerat. Jag har haft fullt upp på jobbet och var ganska glad att det inte var för mycket extra. Känner du igen dig? Nåja, så här har det gått för mig:

  Hårinpackning blev en något av en light version med balsam istället eftersom jag inte hann mixtra med någon speciell hårinpackning. Kanske inte lika bra med balsam men det fick iallafall verka medan jag körde runt med ”raspiga svampen” och det dög fint.

  Annons

  Löpträna tre gånger och gå tre powerwalks. Haha, vilket skämt! Jag fick till en fem kilometers lufsrunda på måndagen. I tisdags jobbade jag från morgon till sena natten. Jag gick visserligen en massa steg på jobbet men det känns inte som att de räknas i min lilla utmaning. Hmmm…

  Överraskade familjen med löjromspizza och den gudomliga pizzan som jag alltid har som tilltugg på fester (klicka på länken så får du receptet). Till det blev det champagne och tårta till efterrätt.

  Jag fick frågan vad överraskningsmiddag har med skönhetsvård att göra. Rimlig fråga kanske. För mig är det självklart att allt som har med välmående och välbefinnande (som till exempel att njuta av en god middag med sin familj) speglas på utsidan.

  Nu är jag nyfiken på att höra hur det har gått för er? Berätta! Nya utmaningar väntar imorgon.

  Recept tortillabröd

  5 dl vetemjöl

  50 gram kallt smör i tärningar

  3 dl kokande vatten

  Gör så här: 

  Använd matberedare med knivgrejen. Mixa mjölet och smöret. Häll på vattnet under tiden. Kör ihop allt till en mjuk och fin deg. Klart!

  Kavla ut till bröd. Tänk samma storlek din stekpanna. Kavla ut ett bröd under tiden som du steker ett annat i en torr stekpanna. Låt resten av degen vila i en plastpåse.

  Jag steker varje bröd 1 min per sida och använder ett lock på stekpannan. Precis som när jag steker pannkakor så förvarar jag de färdiga bröden på en tallrik under folie.

  Tips! Använd timer så att du inte glömmer bort stekpannan. Det går snabbt…

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar