Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Skönhetsutmaningen: podd och planka

  17 juni 2017

  Vet inte vem som var gladast om det var köparen eller säljaren…

  Snart midsommar nu och jag känner att mina nya vanor börjar sätta sig även om jag tampas lite med att hitta utrymmet. Egentligen är det samma visa varje år – maj går liksom i rallyfart och det krockar med att min egen semesterfeeling börjar göra sig påmind. Sen är jag ju alldeles uppfylld av den kommande podden med Jannice. I veckan köpte vi mikrofon så nu är det inte många steg bort.

  Annons

  Tillbaka till skönhetsutmaningen. Mina frisörer skrattade lite när vi skulle boka in klipp- och slingtider. Det blev ett himla pusslande för att skaka loss ett par tider. Slingor fixades härom morgonen innan jobbet och klippet väntar senare idag.

  Styrketräningen har jag kanske slirat lite på men jag har ändå gjort det. Plankan och utfall. Tänkte att jag skulle dokumenterat men det blev så fjuttigt att jag lade planerna på is. Likaså med badrummet, där är fixat även om jag hoppade över en liten låda (som jag egentligen hade kunnat tömma och slänga rakt av).

  Jag känner mig nöjd! Hur har det gått för er andra?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar