Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Skönhetsutmaningen: repris och egentid

  4 juni 2017

  Det är nu två veckor sedan jag startade min lilla ”du är vad du äter och gör”-skönhetsutmaning. Förhoppningen är att boosta kropp och knopp inför midsommar och får lite nya vanor på köpet. Du som läsare är välkommen att haka på om du vill. Den här veckan blir det fokus på följande:

  Annons

  Fixa: boka in en ansiktsbehandling. Jag peelar ansiktet regelbundet och sköter verkligen om ansiktet med mina produkter från Sensai. Nu efter Italienresan känner jag att det är dags för lite mer rejäla tag.

  Motion: alltså, jag tar samma som förra veckan. Kände mig så sumpig som inte fick ihop det. Så nu ska här springas (joggas/lufsas) minst tre gånger och promeneras tre gånger. Punkt.

  Göra: jag fick fyra nya böcker i morsdagspresent och nu ska här unnas egentid i läsfåtöljen. Målet är att ta mig tid minst en liten stund varannan dag. Det behöver inte vara en jättelång stund men minst ett par kapitel ska läsas.

  Vad kommer du att fokusera lite extra på den kommande veckan?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  6 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar