Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Skönhetsutmaningen: skrubb, jogg och god mat!

  28 maj 2017

  Förra veckan startade jag min lilla ”du är vad du äter och gör”-skönhetsutmaning för att boosta kropp och knopp inför midsommar. Flera läsare hakade på och nu blir det fokus på följande:

  Fixa: hårinpackning och skrubba kroppen med ”raspiga svampen”.

  Annons

  Motion: någon form av rörelse. Själv ska jag löpträna tre gånger och gå powerwalk 3 gånger.

  Göra: överraska familjen med en riktigt god och guldkantad hemlagad middag.

  Berätta gärna i kommentarsfältet om vad du kommer att fixa, motion och göra. Som vanligt så kan du följa min lista eller sätta dina egna punkter – på den nivå där du känner att det blir kul och inspirerande för dig!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar