Annons
Annons

Skrattfylld tjejkväll med stil på Hotel Tylösand


Selfiestund med stilföreläsaren och de stiliga åhörarna på tjejkvällen med Swedbank på hotel Tylösand.

Selfiestund med stilföreläsaren och de stiliga åhörarna på tjejkvällen med Swedbank på hotel Tylösand.

I onsdags var jag föreläsare på en stor tjejkväll med som arrangerades av Swedbank på fina Hotell Tylösand. Det blir ett ruskigt bra drag när 130 glada tjejer, kvinnor och damer i alla åldrar träffas och minglar över ett glas bubbel och en bit mat.

Annons

När tjejerna gjorde stiltestet var det nästan svårt att göra sig hörd – alla hade så himla skoj sinsemellan! Men däremot kunde man nästan höra en nål falla när jag berättade om min egen viktresa och hur jag ser på det här med stil.

Två glada arrangörer från Swedbank och jag före stilföreläsningen på hotel Tylösand.

Två glada arrangörer från Swedbank och jag före stilföreläsningen på hotel Tylösand.

Tjejerna på banken fick lite tips på hur man knyter scarfs innan vi skildes åt. De har nämligen superfina scarves som matchar färgen på bankloggan men supersvåra att knyta för att de är så halkiga i materialet, mina gamla flygvärdinne-sjal-knep kom väl till pass.

Vill du också ha lite sjalknep, kika här:

Scarfsknutar

Knyt din sjal

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar