Annons
Annons

Slapp söndag, bilkörning och party


Min mest onödan körning? När vi fick panikåka till Malmö och fixa provisoriskt pass för att mitt ordinarie hade gått ut. Dagarna efter skulle jag cykla med Team Rynkeby genom Europa.

Min mest onödan körning? När vi fick panikåka till Malmö och fixa provisoriskt pass för att mitt ordinarie hade gått ut. Dagarna efter skulle jag cykla med Team Rynkeby genom Europa. Här bjuder jag maken på ”skämsfika” efteråt besöket hos polisen.

Idag blir det lugna puckar här hemma. Min snygging och jag var på festligheter i Göteborg igår och det blev sent innan vi var hemma i Skåne igen. Vi kör gärna kors och tvärs när vi ska någonstans. Jag gillar den där tiden man har tillsammans i bilen. Med lite smågodis, en kaffe och gött snack känns det ju verkligen som att tiden flyger iväg.

Annons

Själv är jag kvällspigg så att köra på natten har jag sällan problem med. Jag gillar också att det är mindre trafik då. Maken är morgonpigg så han brukar vara den som alltid får starta tidiga morgnar. Framåt nio brukar jag piggna till och avlösa.

Gillar du att köra bil? Morgon eller kväll?

Dela
Tweeta
Maila
5 kommentarer

Annons


Laddar