Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]com

  Annons

  Smink och spex in MåBra-logen på Slagthuset

  26 mars 2017

  Det blev liksom aldrig läge att ta en massa bilder backstage under MåBra-kvällen på Slagthuset i Malmö. Jag satt mest i telefon angående Beyoncé. Den här fina bilder jag iallafall. Mia spexar medan Linda från Face by Linda sminkade.

  Annons

  Just här är så är Leila redan ute på scen och kör sin grej. Från logen där vi satt kunde vi höra att det var grymt drag på publiken. Så himla coolt. Vi visste ju det sedan innan men på något sätt har det alltid känts grymt bra att köra MåBra-kvällarna i Malmö.

  Är du nyfiken på hur det var kan du läsa härliga Fnulans blogg där hon skriver om sin MåBra-kväll. Nu laddar vi för MåBra-kvällen i Borås och jag berättar mer om min outfit lite längre fram.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar