Annons
Annons

Snacka om att bli firad på 40-års dagen!


Nu har jag fyllt 40 år och som jag har blivit firad! Det har nästan varit lite svårt att smälta all uppvaktning. Det kom liksom så många fina hälsningar från olika håll som jag inte hade väntat mig och massvis med fina ord från er. Det betyder så mycket och jag känner mig så tacksam för allt ni skriver. Såg ni förresten vad poddkollegan Jannice skrev? Läs HÄR. Det går ju rakt in i hjärtat.

Annons

Eller Malin som skickar ett handgjort kort. Tack snälla!

Sen ska vi ju inte tala om presentskörden. Jisses, jag har blivit en lyxlirare efter 40! Här på bilden ser du tre presenter – skorna, tröjan och ringarna. Jag har fått weekendresor och presentkort från Svenskt Tenn. En ”lär dig dreja”-dag i sommar och en ”lär dig baka tunnbröd”-kurs i Bruksvallarna senare i vinter. Ni vet ju att jag älskar tunnbröd så att bli tunnbrödsbagare slår högt!

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons

 


Laddar