I samarbete med APPRL

Snackisen just nu: koftan med broccoliärmar


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Jag vet inte om du har snappat upp det redan men i höst är det mycket stickat med stora vida ärmar. Allt från tröjor till både korta och långa koftor har lite mer av ”det lilla extra” än vad vi är vana med sedan tidigare.

Själv tycker jag att dagens stilinspirationsbild säger mer än tusen ord. Visst blir man sugen på ”broccoliärmar” helt plötsligt? Jag som inte alls är speciellt förtjust i stora vida ärmar måste erkänna att jag är helt såld på koftan. Men kan du se framför dig hur du ska få på dig jackan?! Haha…

Klicka på ringarna (som alla är adlinks) på bilden så kommer du vidare till koftorna och Guccibältet.

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar


 


Laddar