Annons
Annons

Snart Tjejmilen med MåBra och löpkompisarna


Tror ni att man är lite nervös när starten går på Tjejmilen eller? Bild: Tjejmilen.se

Tror ni att man är lite nervös när starten går på Tjejmilen eller? Bild: Tjejmilen.se

Om lite mer än en månad så ska jag springa Tjejmilen tillsammans med MåBra och en hel massa grymma tjejer! Jag är så peppad. Som ni vet så efterlyste jag nya tjejkompisar för att springa ihop med under själva loppet och jag fick svar. Tjoho!

Annons
Det sägs att milbanan som man springer under Tjejmilen är jättevacker. Ser så ut tycker jag. Bild: Tjejmilen.se

Det sägs att milbanan som man springer under Tjejmilen är jättevacker. Ser så ut tycker jag. Bild: Tjejmilen.se

Hoppas att det blir lika fint väder som på bilden. Men oavsett, jag tror att vi kommer att få en härlig (och svettig) upplevelse. Imorgon och dagarna som följer så kommer jag att presentera mina nya löpkompisar här på bloggen. Först ut blir Tessan – imorgon allts!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar