Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Snart trendspaning på Sveriges radio P4

  8 september 2017

  Nä men, det var visst dags för radio igen och nu blir det min snabba trendspaning i Sveriges radio P4!

  Den här veckan är det mycket radio som gäller och jag älskar det! Lite senare idag, strax efter klockan 14:30 på eftermiddagen kan du höra min trendspaning på Sveriges radio P4. Jag kommer såklart att länka till programmet eller klippet så fort jag har det.

  Annons

  Ikväll blir det en sväng på röda mattan (tror jag) eftersom jag ska på modevisning. Maken hänger med som sällskap. Några nya stövletter från Åhléns kommer jag inte att ha på fötterna. Fatta vilket antiklimax att tokspringa till butiken för att norpa åt mig stövlarna först av alla och så hade de inte ens kommit till butikslagret.

  Den som väntar på något gott… Nåja. Trevlig fredag!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar