Annons
Annons

Snart trendspaning på Sveriges radio P4


Nä men, det var visst dags för radio igen och nu blir det min snabba trendspaning i Sveriges radio P4!

Den här veckan är det mycket radio som gäller och jag älskar det! Lite senare idag, strax efter klockan 14:30 på eftermiddagen kan du höra min trendspaning på Sveriges radio P4. Jag kommer såklart att länka till programmet eller klippet så fort jag har det.

Annons

Ikväll blir det en sväng på röda mattan (tror jag) eftersom jag ska på modevisning. Maken hänger med som sällskap. Några nya stövletter från Åhléns kommer jag inte att ha på fötterna. Fatta vilket antiklimax att tokspringa till butiken för att norpa åt mig stövlarna först av alla och så hade de inte ens kommit till butikslagret.

Den som väntar på något gott… Nåja. Trevlig fredag!

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar