Annons
Annons

Sneakpeak från veckans fotograferingar


Trots att det är mitt i sommaren så har den senaste veckan verkligen varit en höstvecka som heter duga. Jag har stylat tre modereportage, två för MåBra och ett för Året Runt.

Jag har inte sett alla fotografens bilder ännu men av alla looks tror jag att det var just den här looken som jag gillade alla bäst. Så den bilden kommer jag att vara riktigt nyfiken på. Fast det blir att ge sig till tåls eftersom den inte kommer först i nr 11, novembernumret av MåBra. Den som väntar på något gott…

Annons

Här står makeupartisten Linnea Thelander som sminkade till Året Runt i hotellets restaurang Nelly’s.

Vi hade förmånen att få göra alla tre jobb på Radisson Blu Hotel i Helsingborg. Så generöst av dem att öppna upp sina ytor och låta oss härja runt i två dagar. Dessutom fick vi husera i sviten med alla våra grejor. Det blir ju en hel del kläder, smink och fotoutrustning.

Och här är makeupartisten Maria Qvist med modellen Maria som vi använde till MåBra nr 11.

De övriga numren som ni ska hålla utkik efter är MåBra nr 10 där en läsare får en ny stil och Året Runt nr 41 där jag har valt ut det snyggaste modet i storlekarna XL-XXXL.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar