I samarbete med APPRL

Sno Burberry stilen med vinröd blus


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Så här innan jul gäller det att hålla i slantarna men det finns ingen anledning att tappa stilen för det. Ta bara den jättefina vinröda blusen från Burberry som är ett perfekt exempel att inspireras av. När jag scannar av nätet hittar jag massvis med prisvärda och lika snygga alternativ.

Jag har två favoriter! Den här blusen från Gina Tricot som är både klassisk och en superbra magdöljare för 249 kronor eller det festliga blusalternativet till omlottklänningen, omlottblusen från Gina Tricot för 349 kronor. Perfekt till dig med stor byst!

Du med liten byst kan istället spana in toppen från Gina Tricot för 199 kronor. Halsen gör att en liten byst uppfattas som lite större. Vill du gömma armarna så ska du kika in på toppen från Mango för 299 kronor.

När priset eller plagget inte spelar någon roll? Då ska du ta en titt på den prickiga knytblusen från Hunkydory eller sammetsjackan från True Decadence.

Samtliga länkar i inlägget är affiliatelänkar.

 

Dela
Tweeta
Maila
3 kommentarer


 


Laddar