I samarbete med apprl

Sno stilen: snygga grå stickade tröjor


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Den här looken blev en riktig stilvinnare på min Instagram igår (missa inte att kika in och läsa det medföljande stiltipset)! Här på bloggen idag har jag samlat snygga tröjor i samma stil men i olika prisklasser och utföranden. Vem vet, du kanske hittar en ny favorit bland dem:

Under 200 kronor:

Tröjan från La Redoute är den som är mest lik originalet och min favorit av alla. Tittar du närmare på den så inser du snabbt att den har samma sorts ärmar som tröjan på bilden.

Under 300 kronor:

Tröjan från Esprit är ett äkta REA-fynd! Här får du en mjuk materialmix med kashmir till en billig peng. Det här är riktigt prisvärt!

Under 1000 kronor:

Tröjan från Noa Noa har en bekväm passform. Armar och axlar kommer att hamna i fokus. Det är snyggt att styla tröjan med en byxa med hög midja.

Tröjan från Storm And Marie är en riktig ribbstickad klassiker. Tajt och figurnära men mjuk och skön. Perfekt ihop med casual skjorta och chinos.

Under 2000 kronor:

Tröjan från Masai är en kombinerad cape och tröja. Personligen så älskar jag att tröjan går upp i halsen utan att smita åt. Snyggt till smala byxor!

Som sagt, den här tröjan är min absoluta favorit och jag blir nästan lite full i skratt när jag tänker på hur man alltid går på de dyra sakerna och tror att det är ”bäst”. 

Inlägget innehåller affiliatelänkar.

Dela
Tweeta
Maila
3 kommentarer


 


Laddar