I samarbete med apprl

Snygga byxor till jobb, fritid och fest


Jag har samlat snygga byxor som finns kvar på rea och som funkar till jobbet, fritiden och fester framöver.

Snyggbyxa till jobbet! En klassisk byxa med pressveck upplevs som tidlös och känns alltid business. Perfekt att den är stickad eftersom du kan bestämma finhetsgraden. Snyggt både till en strikt blus och en ledig tröja i stickat. Byxa från Ellos för 179 kronor.

Svårt att hitta byxor som passar över magen? Den här typen av byxa med dragkedja i sidan brukar vara ett suveränt alternativ och kan vara värt att kika närmare på. 

Prisvärd byxa till jobb och fritid! Ibland kan chinos bli alldeles för vida i benen och så jag har hört flera kunder säga att det blir för mycket fritid att bära till jobbet. Satsar du istället på en byxa med smal benvidd i färgad bomullstwill som den här byxan från Ellos för 239 kronor så har du kanske lättare att bära den i många sammanhang.

Ändå svag för chinos? Spana in dessa chinos från Esprit för 349 kronor. 

Detaljer, mönster och läder till fest! Satsa lite extra på brallorna när du ska på fest eftersom det genast höjer känslan på din stil. Detaljer och mönster ger en mer distinkt känsla och du kan verkligen satsa på att sätta stilen med valet av byxa. På bilden har du sammetsbyxor från DAY som ger lite retrovibbar. Pyjamasstilen är fortfarande med i matchen och då finns det inget som slår de fina byxorna från Gina Tricot

Kom ihåg att på rean gäller det att vara snabb men jag håller tummarna för att just din favorit finns kvar i just din storlek. 

Inlägget innehåller affiliatelänkar.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera


 


Laddar