I samarbete med apprl

Snygga kjolar till jobb, fritid och fest!


Du som gillade Stilanalysen i måndags blev kanske lite sugen på kjol? Jag har iallafall samlat lite snygga kjolar som finns kvar på rea och som funkar till jobbet, fritiden och fester framöver.

En bra jobbkjol! En pennkjol är tidlös och känns alltid business. Perfekt att den är stickad eftersom du kan bestämma finhetsgraden. Snyggt både till en strikt blus och en ledig tröja i stickat. Kjol från Second Female.

Tycker du att pennkjolen känns för snäv? Här hittar du en läcker A-linjeformad kjol från Tiger of Sweden till ett bra pris!

Prisvärd till jobb och fritid! Ibland kan en jeanskjol bli alldeles för fritidbetonad och svår att bära till jobbet. Satsar du istället på en kjol i färgad bomullstwill som den här kjolen från Ellos för 179 kronor har du lättare att bära den i många sammanhang.

Ändå svag för jeans? Här hittar du en snygg jeanskjol från edc till en bra slant!

Kjol i läderimitation Svart

Spetsar och läder till fest! Satsa på materialen när du ska på fest eftersom det genast höjer känslan på din stil. Spets ger en mer romantisk känsla medan läder ger ett tuffare intryck. Kjol i läderimitation från Lindex eller spetskjol från Cream.

Kom ihåg att på rean gäller det att vara snabb men jag håller tummarna för att just din favorit finns kvar i just din storlek. Imorgon blir det snygga toppar med kort ärm under 500 kronor.

Inlägget innehåller affiliatelänkar.

Dela
Tweeta
Maila
3 kommentarer


 


Laddar