Annons
Annons

Snyggt mode för alla kroppar och plånböcker


Här kommer höstmodet som ska synas i septembernumret av tidningen MåBra.

Här kommer höstmodet som ska synas i septembernumret av tidningen MåBra.

Lådor med härligt höstmode 2016 börjar strömma in till modefotograferingen som jag sökte läsarmodeller till. Mustiga färger i djuprött, mörka blå och gröna nyanser men också lite rosa (tänk sorbet) och äggskal. Det kommer att bli svårt att välja vilka outfits som får plats i tidningen, det finns nämligen så mycket att välja mellan.

Annons

När jag plockar ihop modet åt er läsare försöker jag matcha kläderna så att jag visar så många olika märken som möjligt. Samma sak med priserna, jag vill ju visa mode som passar alla plånböcker. Stilmässigt samma sak, jag tänker att du som läsare gärna vill se variation.

För mig är det viktigt att modet är lätt att bära. Jag vill visa kläder som man faktiskt vill köpa och använda. Är det för konstigt eller för ”flashigt” så undviker jag det. Men, på samma gång vill jag ju ge lite extra inspiration och visa på detaljer som har det lilla extra.

När jag planerar för modejobben så plockar jag ihop dem på vardagsrumsgolvet. Sedan provar jag outfitsen och ser så att kläderna faktiskt funkar tillsammans och hänger snyggt på en person.

modereportage

Så här såg det ut i början på februari när kläderna låg på mitt köksgolv.

Det är alltid lika pirrigt innan tidningen kommer och jag får se resultatet i tryck. Så här blev det ju sist. Från köksgolvet till färdigt tryckt resultat i tidningen MåBra!

modereportage

Det färdiga resultatet i tidningen MåBra. Om kläderna passar på modeller så gäller det att hitta en miljö så att kläderna verkligen kommer till sin rätt.

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons


Laddar