Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Sökes! Hårmodeller till tidningsreportage

  8 juni 2017

  Morning vänner! Nu efterlyser jag vanliga tjejer, kvinnor och damer i alla åldrar och storlekar som vill vara hårmodeller i MåBra:s systertidning Året Runt. Kort eller långt hår spelar ingen roll men du ska vara beredd på både klipp, färg och smink.

  Annons

  Låter det som någonting för dig eller känner du någon som du tror skulle vara redo för en ny frisyr? Tipsa gärna och ta chansen genom att skicka ett mejl med ett nytaget foto till mig på: [email protected]

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar