Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Sommarmodet i MåBra och festmodet på NK

  28 april 2017

  Minns du MåBra:s julinummer med förra sommarens mode och tips hur du packar smart inför resan? Jag gör det! Det var isande kalla vindar i slutet på februari och modellen Maria skulle stå i dörröppningen och ”snygga sig” i den fina klänningen. Brrr…

  Annons

  Årets sommarmode till julinumret plåtade vi en ganska kall dag i början på mars. De extra modellerna som vi hade lånat dagen till ära hade lite svårt att stå still och posera…

  Jag kom att tänka på förra årets nummer eftersom jag igår färdigställde det sista materialet till den här sommarens julinummer. Nu blir det inte hur du packar en väska med få plagg (för som den MåBra-läsare du är så har du ju redan koll) istället blir det min variant på lantligt semestermode. Sköna plagg, lagom lediga men ändå med det lilla för soliga sommardagar.

  Istället för att fixa smink och hår från bagageluckan på bilen valde vi att starta hemma hos mig. Här ser du modell-Bea från Malmö och smink-Maria från Göteborg på morgonkvisten.

  Är du ute och snurrar på stan i Göteborg idag så kanske vi ses. Jag åker upp om någon timme. Ska botanisera bland klänningarna på NK och förbereda för en kommande modefrukost i varuhuset. Jag ska prata om modet inför sommarens fester för medlemmarna i NK:s kundklubb nästa vecka. Kul!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar