Annons
Annons

Sommarmodet i Sveriges radio


Beyoncé och jag om sommarmodet 2016 i direktsänding i Sveriges radio.

Beyoncé och jag om sommarmodet 2016 i direktsänding i Sveriges radio.

De utav er bloggläsare som följer mig på Instagram (jag finns som Katarina Althin) vet att jag gästade Sveriges radio P4 Malmöhus och pratade sommarmodet 2016 förra veckan.

Nuförtiden så känner jag mig riktigt bekväm i studion och jag gillar verkligen miljön och mediet. Men den här gången var det extra pirrigt. Jag hade ju med mig lilla Beyoncé, 12 veckor gammal, full av liv och med de allra vassaste små valptänder i världen.

Annons

Jag hade med mig en hel påse mutor – tuggben, godis, morot, ankan, flodhästen, handsken och foppatoffeln – för att kunna kasta åt henne ifall hon skulle börja visa sitt missnöje. Men inte hade jag behövt att oroa mig. Hon sa inte ett knyst. Så snäll och nöjd att ligga vid mina fötter.

Jag kunde lugnt rapportera om badmodet, trendplagget och knepen att ta till om man känner sig osäker på sin kroppsform. Hur kul som helst!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar