Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Spana in Siv som fick en ny stil i Året Runt

  30 maj 2017

  Jag har ju lovat att hojta till så fort jag gör några ”gör om mig”-jobb och här är det senaste som finns ute i butik just nu. Spana in MåBra:s systertidning Året Runt där Siv från Göteborg har fått en sprillans ny stil med en massa snygga looks.

  Annons

  Jag ryckte upp henne ur ”svarta träsket och frisören Petra fixade så att Siv gick från platt och rakt hår till lockigt och stort. En underbar förvandling och ett resultat som jag är så stolt över.

  Och just idag är det faktiskt dags igen – ännu en läsare ska få en ny stil i Året Runt! Den här gången är det Maria som står på tur. Ska se om jag inte kan lägga upp någon bild på min Instagram under dagen. Du är välkommen att följa mig och du hittar mig genom att söka på mitt namn: Katarina Althin.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar