Annons
Annons

Stickat mode för tidningen Allers läsare


Söt som socker och snabb som en vessla. Bebisen Noelle är hittills den yngsta modellen jag har jobbat med.

Söt som socker och snabb som en vessla. Bebisen Noelle är hittills den yngsta modellen jag har jobbat med.

Idag har jag varit på modeplåtning för en systertidning till MåBra, nämligen Allers veckotidning. Vi har plåtat stickade plagg som ska publiceras i en stickbilaga med mönster om någon månad. Sockor, koftor, sjalar och plädar till sticksugna läsare.

Annons

Det här var första gången jag fick chansen att jobba med en liten bebismodell. Det gällde att vara snabb för vår lilla förtjusande bebismodell Noelle var både kvick och nyfiken. Jag skulle ta en bild med mobilen men ni märker ju själva – innan jag ens hade fått fram kameran hade hon dragit iväg på upptäcktsfärd.

Imorgon drar vi igång med ett nytt tema här på bloggen. Då ska det handla om stilikoner!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar