I samarbete med apprl

Stilanalysen: byt skor för stadigare look


Så var det dags för ännu ett inlägg av den populära ”Stilanalysen”. Jag hoppas att du inte tycker att jag har fastnat i kjolträsket men idag vill jag lära dig mer om ”svävande stil” och hur du grundar en outfit.

Stil: klassisk och enkel look

Första tanke: Snygg kvinna i en ganska ordinär look med plagg som de flesta har hemma i garderoben.

Andra tankar: Ser hon månne lite vinglig och ostadig ut? Känns det inte lite som att ”hon lyfter från marken” med den lilla nätta skon? Obalans mellan bälte och sko?

Förslag på ändringar: Här finns det flera alternativ att välja mellan och det är lite olika mellan tycke och smak. Alternativ:

  1. Byt till en sko med lägre klack som inte upplevs fullt så ostadig. Exempelvis den HÄR. Tänk på att med det här alternativet kan du verkligen prova olika färger och mönster.
  2. Byt till en sko med en något stadigare klack som grundar (du kan likna det vid båtens ankare). Storleken på klacken på den HÄR skon är perfekt medan tån är lite för snäll.
  3. Välj en sandalett med remmar som tar för sig mer än små nätta pumps. Se ett bra exempel HÄR. Klackhöjden blir i det här fallet sekundär och du kan välja din egen höjd.
  4. Byt till pumps med någon maffig detalj framme på tån eftersom det också grundar och drar ner blicken. Stilmässigt kanske den HÄR skon kanske inte matchar bältet men du förstår poängen.

Jag blir alltid lika glad över dina funderingar, synpunkter och tankar kring stilen. Vilket alternativ 1-4 hade du valt?

Bild: agencesilver.com 

Inlägget innehåller adlinks. 

Dela
Tweeta
Maila
6 kommentarer


 


Laddar