Annons
Annons

Stilanalysen: kreativ och klassisk elegans


Så var det dags för ännu ett inlägg av ”Stilanalysen” där jag en snabb och enkel analys kring en bild. Min förhoppning är att det ska ge dig mer kunskap som du kan använda dig om när lusten faller på.

Annons

Stil: Kreativ och klassisk elegant

Första tanke: Klassiska plagg tvistas till med klassiska och kreativa accessoarer. Stylingen med kappan över axlarna ger det hela en elegant framtoning och glasögon bidrar med det lilla extra.

Andra tankar: Har hon tappat byxorna eller glömt strumpbyxor och skor? En oversize tröja är alltid snyggt men behöver oftast höra ihop med någonting nertill.

Förslag på ändringar: Det är inte ofta lårhöga mockastövlar är det självklara valet men här hade jag definitivt satsat på ett par i en mellanbrun nyans för att gå ton i ton med kappan. Skjortan, tröjan och väskan hör ju redan ihop.

Psst! Imorgon är det dags för STILSNACK! Vi släppar specialavsnittet med Ingela Kylevik. Det ska du inte missa men först vill jag bara berätta att jag listar de snyggaste överdelarna på rean om en liten stund. Kika in strax före klockan 9!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar