Annons
Annons

Stilanalysen: när skorna tar överhand!


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Det har blivit dags för poppisinlägget ”Stilanalysen” och idag tänkte jag att vi återigen skulle kika närmare på förhållandet mellan outfit och sko.

Stil: sportigt casual

Första tanke: Riktigt snyggt och en ganska ”vanlig” look som vi ofta ser varianter av.

Annons

Andra tankar: ett par kritvita converse kan verkligen hamna i blickfånget och stjäla showen!

Förslag på ändringar: Visst är det både snyggt och sommarfräscht med vita skor men just till den här looken, som fortfarande uppfattas som ganska hösttung vore det bättre med färgade sneakers eller andra skor.

Kika här om du vill se vilka skor jag hade valt att styla looken med: 

Ton-i-ton! Jag hade satsat på ett par loafers likt det här paret från Flattered (adlink). Samma färg eller snarlik färg ger ett diskret men ändå inte osynligt intryck som harmonierar bättre.

Istället för vitt! En vit sko till mörk klädsel blir i nio fall av tio allt för skarp. För samma känsla men för en mjukare övergång hade jag valt den här nyansen som dessa från Svea (adlink)

Färgchock! Motsatsfärgen till blått är gult, så även om en outfit drar mot grått är gult en bra matchning om du vill sticka ut. Stilmässigt vore det coolt med den här typen av sko. Sandalett från River Island (adlink).

Vill du ha ännu fler tips? 

Missa inte att följa mig på Instagram där jag senare idag på Instastories kommer att berätta fördelarna med en monokrom look som den här jag analyserar idag.

Jag blir alltid lika glad över dina funderingar, synpunkter och tankar kring stilen! Till exempel, vilka skor hade du stylat looken med?

Dela
Tweeta
Maila
6 kommentarer

Annons

 


Laddar