Annons
Annons

Stilanalysen: så hittar du balansen


modern chic

Så var det dags för ännu ett inlägg av ”Stilanalysen” – idag en somrig look men den är så tydligt med det som jag vill lära dig att det helt enkelt får gå. Min förhoppning är att stilanalysen ska ge dig mer kunskap som du kan använda dig av – om och när lusten faller på.

Annons

Stil: kreativ och feminin

Första tanke: Lätt och böljande i rätt balans. Här ser vi tydligt hur det är lagom balans, hur kjolen matchar glasögonen som ger extra fokus till överdelen.

Andra tankar: Föreställ dig att toppen hade hängt ner över kjolen. Helheten hade blivit tung och oformlig. Istället knuten som här (eller slarvigt nedstoppad) blir det lagom balans och lika mycket överdel som nederdel.

Men se upp! Tar du bort glasögon och skor blir det obalans. Toppen behöver draghjälp av glasögonen som ”tar plats”. Skorna tar är diskreta och gör egentligen inte så mycket väsen av sig.

Förslag på ändringar: Inget. Snarare en uppmaning att inte skippa detaljerna eftersom de är viktiga bitar som bygger helheten. Många (jag själv inkluderad) kan ju vara lite fega när det kommer till just pyntet och det här är en fin påminnelse tycker jag.

Jag blir alltid lika glad över dina funderingar, synpunkter och tankar kring stilen. Håller du med eller ser du några förslag på ändringar? Berätta! Imorgon blir det ansiktsformer och en riktigt bra lathund för att hitta formen. 

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar