Annons
Annons

Stilanalysen: skor till polo och rundhalsat


Så var det dags för ännu ett inlägg av ”Stilanalysen” – idag kör vi ytterligare en look med kjol som jag hoppas att du kommer att gilla. Min förhoppning är att stilanalysen ska ge dig mer kunskap som du kan använda dig av – om och när lusten faller på.

Annons

Stil: klassisk och feminin

Första tanke: Kjol och tröja, hur svårt kan det vara?! Här har vi en look som alla kan kopiera på sitt eget vis. Snygg balans mellan materialen på tröjan och kjolen eftersom de känns lika ”tunga”.

Andra tankar: En kurvigare person hade vunnit på att bryta den raka linjen som bildas i linningen eftersom den breddar. Då är det snyggare att bredda axelpartiet genom att välja båtringad tröja.

Förslag på ändringar: För att knyta an till min första tanke. Det viktigt att förtydliga på sitt eget vis eftersom långt ifrån alla varken trivs i glitterkjolar eller polokragar. Det går alltså utmärkt att byta ut materialen på de olika plaggen.

Nu tänker jag pröva en teori på er och se om ni håller med eller ej. När jag tittar på den här looken gillar jag att man har klackar i kombination med polo. Det blir ”högt plus högt” och helheten är balanserad.

När jag tänker vidare på rundhalsat eller båthalsat så funderar jag på om inte ett par lågskor hade varit bättre. Tänk ”lågt och lågt”. En kortare helhet men fortfarande lika balanserat.

Jag blir alltid lika glad över dina funderingar, synpunkter och tankar kring stilen. Håller du med eller ser du några förslag på ändringar? Berätta! Imorgon visar jag dig hur det ser ut hos mig just nu…

Bild: wardrobedetectives.ca

Dela
Tweeta
Maila
3 kommentarer

Annons

 


Laddar