I samarbete med APPRL

Stilanalysen: utgår från mitten för balans!


Måndag betyder poppisinlägget ”Stilanalysen” och nu går vi äntligen från kjolar till byxor och topp.

Stil: färgstarkt, feminint och modernt.

Första tanke: Wow, vilken midja! En sådan här klädsel gör sig riktigt bra när solen skiner och man har fått lite solbränna.

Andra tankar: Samma midja igen. Midjan är gränsen mellan över- och nederdel. Vi strävar alltid efter balans och jämvikt mellan halvorna. 50-50. Så är inte fallet här fast det vet vi inte med säkerhet eftersom vi inte ser skorna. Alternativ:

  1. Anta att skorna är platta och diskreta. Då har vi garanterat en obalans. Nederdel tar upp 60 procent. Överdel får resterande 40.
  2. Anta att skorna är korallröda pumps. Då har vi hittat balansen. Skorna knyter ihop med toppen och trots att skorna är på botten kirras balansen.

Förslag på ändringar: Tittar vi bara på bilden, låt oss säga att vi plåtar för ett modemagasin och stannar vid halvfigur då hade det varit snyggast att stoppa ner blusen i byxan. Halvorna som syntes på bild hade blivit balanserade.

Intresserad av liknande looks? Missa inte dessa 3 toppar: silvrig topp från ASTR (adlink) blå sammetstopp från Hot & Deliciös (adlink)och pudrig topp från Girls on Film (adlink)

Jag blir alltid lika glad över dina funderingar, synpunkter och tankar kring stilen. 

Bild från Instagram och the_most_stylish

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera


 


Laddar