Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Stilexperten är smart in the dark

  22 februari 2015
  Snygg och smart i mörkret med det coola reflexbältet från Smart in the dark.

  Snygg och smart i mörkret med det coola reflexbältet från Smart in the dark.

  Kolla in de snygga och coola reflexerna som jag hittade hos Smart in the dark, ja egentligen är det ju det justerbara reflexbältet som jag fastnade mest för. Det finns praktiska och smarta reflexbälten som funkar till träningskläderna men någon motsvarighet inom modevärlden har ju inte riktigt funnits, tills nu! Reflexbältet finns i lite olika mönster men jag fastnade för Norrsken, det kostar 429 kr och du hittar det här.

  Annons

  Använder du reflexer till vardags och i så fall, vilken typ av reflex brukar du ha?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar