Annons
Annons

Stilexperten säger sitt om små läsarmodeller


läsarmodeller

Jag väljer helst vanliga läsare som modeller till modereportagen och det här är från en tidigare modefotografering när vi gjorde MåBra nr 1 2016.

Tack alla ni som svarade på läsarmodell-efterlysningen! Bidragen som har ramlat in under veckan är verkligen superbra. Det bästa vore ju om ni kunde komma hela bunten. Vi söker som sagt tre läsare och kommer att jobba med urvalet den här veckan. Ni kan vänta svar senast fredag, oavsett om det är ett ja eller ett nej.

Annons

En annan sak som jag gärna vill beröra är storlekarna. Jag förespråkar inte ett utseende där vi alla ska se ut på ett visst sätt eller endast bära en storlek. Jag tror på riktiga kvinnor med olika kroppsformer och storlekar. Alla har något vackert som tål att visas upp.

Men jag kan ibland känna mig bakbunden. Just nu är branschen sådan att lånekläderna kommer i små storlekar.

Jag väljer ändå att göra modereportage, helst med er läsare som modeller, trots att storlekarna är små.  Jag tror nämligen att min syn på mode och mitt sätt att prata om stil utan pekpinnar och mode-måsten behövs som motvikt. För vad händer om ingen pratar om vikten av en personlig stil? Om ingen berättar om de kroppsformernas möjligheter?

Vad tänker du som läser detta inlägg om modebranschen och storlekarna?

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar