Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Stilexperten om badmodet i P4 Extra

  27 juli 2017

  Vi tog en liten paus uppe på toppen av hoppbacken i Örnsköldsvik.

  Maken, Beyoncé och jag har varit på en veckas semester och är precis hemkomna från den årliga ”släktsvängen” i  Norrland och Finland.

  Vi hade nästan inte hunnit börja semestern förrän P4 Extra ringde och ville att jag skulle prata om sommarens badmode. Så på väg norrut stannade vi till på Sveriges radio i Jönköping och jag fick en studio helt för mig själv. Därifrån pratade jag sedan ”över lina” (hehe, tror det är radiospråk) med programledaren Jonna Burén som satt i Halmstad.

  Annons

  Du som vill lyssna kan följa länken här: Stilexperten om badmode i Sveriges radio P4 Extra

  Psst! Det står börja lyssna från 97 min och det är alltså där jag kommer in i programmet. Så klicka play så startar inslaget på rätt ställe direkt.

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar