Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Stilexperten om färganalysen i Sveriges radio P1

  6 september 2017

  Idag gästade jag Sveriges radio P1 och den populära talkshowen Nordegren & Epstein för att prata om färganalysen. Här är en länk till avsnittet. Du som vill lyssna på hela programmet klickar play direkt och du som bara vill lyssna på min del spolar fram 28 minuter så dyker jag upp. 

  Annons

  Lyssna HÄR på avsnittet som heter Jorden anropar! 

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar