Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Stilexperten om mode för alla i MåBra

  16 december 2016
  Skärmavbild 2016-12-16 kl. 11.50.59

  Så stolt och glad över berömmet att jag basunerar ut det både här och på Instagram.

  Nya MåBra är ute och jag blir så varm i hjärtat när jag läser insändarbrevet med beröm från Marie-Louise. Som många av er redan vet så älskar jag mitt jobb och möjligheten att göra modereportage med inspirerande mode för alla.

  Annons

  Jag är dessutom så stolt och tacksam för att det finns läsare som vill ställa upp som modeller när jag frågar. För jag är ju av den åsikten att det blir så mycket bättre då! Det blir liksom på riktigt, eller vad säger du?

  Och till Marie-Louise, tusen tack för berömmet – du gjorde precis min dag! 🙂

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar