Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Stilexperten om sitt favoritresmål

  12 juli 2016
  Det här var sommaren när vi gjorde New York med flickorna. Vi gick och gick och gick...

  Det här var sommaren när vi gjorde New York med flickorna. Vi gick och gick och gick…

  Dagens fråga: favoritresmål och varför?

  Som flygvärdinna så har jag haft förmånen att resa ganska mycket. Jag har också haft turen att bo och leva i många länder. Därför har jag så himla svårt att bara välja ett favoritresmål… Men, om du vrider armen på mig och tvingar ur mig ett favoritställe så säger jag nog New York. Där gifte vi oss så det är ju såklart förknippat med många bra minnen.

  Annons
  Den här har jag visat er förut. På väg till Svenska kyrkan och vår vigsel i New York.

  Den här har jag visat er förut. På väg till Svenska kyrkan och vår vigsel i New York.

  För mig är ett favoritresmål ett ställe dit jag kan tänka mig att åka året runt – oavsett väder och i alla sorters sällskap. Det skulle liksom inte spela någon roll om jag var där ensam, på två eller med barnan. Det hade varit kul att åka med en grupp vänner eller på en tjejhelg.

  I slutet av veckan ska jag istället berätta om mitt smultronställe i Sverige. Och det känns nästan som att det mer och mer håller på att bli mitt favoritresmål. Men mer om det då. Nu är det faktiskt din tur!

  Vilket är ditt favoritresmål och varför?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  8 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar