Annons
Annons

Stilexperten om vårens trender 2017


Förra veckan kunde du höra min snabba trendspaning för våren 2017 i Sveriges radio P4 Extra. Inom mode, design och inredning är puderrosa en av de största trendfärgerna för säsongen. Följande är också trendigt just nu:

Annons

Ljusblå pastell! Minst lika trendigt som den rosa diton. Snyggt att matcha med denim. Perfekt färgval för dig som tycker att rosa blir för gulligt.

Vitt, vitt, vitt! Den vita monokroma looken med vitt från topp till tå är helrätt i vår. Stilmässigt skulle jag satsa på en lösare lite sportigare tvist.

Genomskinligt! Den transparenta trenden kan vara vårens utmaning. Det gäller att partierna med genomskinligt material hamnar ”rätt”.

Volanger! Dekorativa volanger lite varstans på allt från toppar, tröjor och blusar. Satsa på en enaxlad festtopp med volangbård för vårens fester.

Blombrodyr! I vår kommer vi att se vackert broderade blommor i många färger på många sorters plagg – från jeanskläder till skjortor och skor!

Platåsula! Sneakers är fortfarande lika inne men nu ändras utseendet från en nättare till en stadigare, högre och tydligare plattformssula.

Bomberjackan! Förra vårens bomberjacka är fortfarande lika rätt. Frågan är om den nästan inte är ännu mer het det här året.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar