Annons
Annons

Stilexpertens tips: så ska du shoppa på rea!


Bli ett rea-proffs! Läs mina bästa tips för att lyckas med shoppingen på Black Friday!

Bli ett rea-proffs! Läs mina bästa tips för att lyckas med shoppingen på Black Friday!

Vem vill inte göra fynd på rean? Imorgon är det Black Friday och butikerna lockar med rabatter och låga priser på en mängd snygga kläder. Men det gäller att shoppa smart annars kanske du klickar hem plagg som riskerar att bli felköp. Här är listan med mina bästa rea-tips:

Annons

Skaffa storlekskoll! Fram med måttbandet, ta reda på dina mått och skriv ner dem. Då är du extra förberedd när det är dags att klicka hem plagg till vrakpris. Inte nog med att du får rätt storlek direkt – du sparar tid och kan shoppa effektivt!

Inventera garderoben! Tygla shoppingivern och ta en sväng i den egna garderoben först. Har du redan sju par svarta byxor kanske du inte behöver ytterligare ett par. Skriv en shoppinglista. Varför inte skriva två listor? En för ja och en för nej.

Prioritera mera! För att shoppa smart gäller det att hålla koll på prioriteringsordningen. Högst upp på din shoppinglista skriver du sådant som du verkligen behöver. Längst ner på listan hamnar sådant som du vill unna dig men kanske inte riktigt behöver just nu.

Slarva inte med slantarna! Ytterkläder och skor är sådant som får kosta mer. Se upp med toppar och tröjor, basunderkläder och accessoarer så att de inte drar iväg i pris. Sätt en summa och håll dig innanför dina gränser.

Köpa samma favoriter igen? Gör en liten lathund och skriv ner märke, modell och storlek så att du enkelt kan skaffa överblick och slipper tveka över storleken i shoppingögonblicket.

Stanna upp! Precis innan det är dags att klicka hem, stanna upp och gå igenom din köpkorg. Skulle du betala fullpris för plagget och kommer du att använda plagget inom en snar framtid? Kan du svara ja på båda är det troligtvis ett bra köp. Svarar du däremot nej eller känner dig tveksam bör du tänka dig för.

Dela
Tweeta
Maila
4 kommentarer

Annons


Laddar