Annons
Annons

Stilguide: Klänningen för just din figurtyp


I dagens stilguide får du lära dig mer om vilken sorts klänning som passar din kroppsform.

I dagens stilguide får du lära dig mer om vilken sorts klänning som passar din kroppsform.

Här är tre snygga röda klänningar som passar olika kroppsformer. Alla tre klänningar är  ganska ”enkla” men det är färgen som gör att de får många kvinnor inte blir förstahandsvalet. Därför vill jag med min stilguide visa dig hur du väljer modell och varför den passar just din kroppsform!

Annons

by-malene-birger-finae-1

Tajta klänningar och fodral passar timglasformen. Har du lite kurvor så kommer dessa att framhävas i den här klänningen. Rynkat i midjan passar bra på de flesta. På just den här modellen sitter ”rynket” ganska lågt ner vilket döljer en liten valk eller två. Klänningen hittar du HÄR.

mintberry-jerseyklanning-chinese-red-1

Den A-linjeformade klänningen är snyggast på dig som vill dra blickarna bort från baken eller låren. En modell som passar på många figurtyper men se upp med midjan. Det är viktigt att skärningen hamnar rätt och varken för högt eller långt eftersom vecken på kjolen annars kan göra att det ser kostligt ut. Klänningen hittar du HÄR.

selected-femme-sftunni-smile-34-dress-1

Den raka klänningen med lösare passform smickrar en rak kroppsform eller den som har en något större byst eller en putmage. V-ringningen i halsen gör att bysten förminskas och jag skulle inte rekommendera något halsband. Det blir snyggast med lite större örhängen om du tänker bära klänningen på fest. Klänningen hittar du HÄR.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar